Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Stagers ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!





 http://www.ioannina24.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27607:stagers--&catid=164:epirus&Itemid=4 
Συνάδελφε – Συναδέλφισσα
Στις 20 Ιανουαρίου 2011 στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου όπου 62 Αρεοπαγίτες Δικαστές θα αποφασίσουν για το μέλλον των συμβασιούχων εργαζομένων όλης της χώρας, στοχεύουν στην εργασία σου, το μέλλον σου, τα όνειρά σου, τη ζωή σου, στοχεύουν σε εσένα. Σκέψου όλα αυτά τα χρόνια της καθημερινής εργασίας σου και παρουσίας σου σε μια κενή οργανική θέση του ελληνικού δημοσίου καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Δουλεύοντας όπως ακριβώς και το μόνιμο προσωπικό και σε πολλές περιπτώσεις και υπηρεσίες ακόμη περισσότερο, χωρίς να έχω καμία διαμάχη προς Θεού και αντιπαράθεση με τους μόνιμους υπαλλήλους και συναδέλφους, καταθέτοντας σε καθημερινή βάση όλη την ψυχή σου για την εξυπηρέτηση του Έλληνα συμπολίτη σου.
Σκέψου αν αξίζει να μείνεις αμέτοχος. Να μείνεις άπραγος. Και σε τελική ανάλυση να μείνεις άνεργος.
Αφήστε τον καναπέ και την καρέκλα του σπιτιού σας και μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς χωρίς την παρουσία σας. Μην περιμένετε να ακούσετε τις εξελίξεις θετικές ή αρνητικές όποιες και να είναι από τον Τύπο, εφημερίδες, κανάλια τηλεοράσεως, ραδιόφωνα κλπ.
Ελάτε μαζί μας να νιώσουμε τον παλμό των εξελίξεων όλοι μαζί, στον προαύλιο χώρο του Αρείου Πάγου, σε μια προσπάθεια εξωδικαστικής πίεσης, που θα οδηγήσει στη θετική έκβαση των πραγμάτων με την πίεσή μας, τις ενωμένες φωνές μας και τα συνθήματά μας. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο για εμάς τους συμβασιούχους. Ένα πλήθος της τάξης των 20.000 ατόμων έξω από το «Θέμιδος Μέλαθρον» κατακλύοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με πανό και συνθήματα, θα καταφέρει, πιστέψτε με, να πείσει τους δικαστές να μην πάρουν απόφαση εις βάρος μας και να δημιουργήσουν ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα «αδειάζοντας και πετάγοντας» στον κάδο της ανεργίας χιλιάδες συμπολίτες τους συμβασιούχους και δημιουργώντας τεράστια οικονομικά και όχι μόνο, προβλήματα σε χιλιάδες οικογένειες. Πιστέψτε με!!! Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτές τις συνθήκες πολέμου!!! Δηλώνω αισιόδοξος για τη μεγάλη νίκη στις 20 Ιανουαρίου αρκεί όλοι οι συμβασιούχοι από την Ήπειρο να είναι στο πλευρό μου στον Άρειο Πάγο. Πρώτος με την ντουντούκα στην πλάτη θα φωνάξω το σύνθημα «Είστε δικαστές όλου του λαού. Μη γίνετε λαμόγια του πρωθυπουργού» στην προσπάθεια αποφυγής πολιτικών πιέσεων από τη μεριά της κυβέρνησης στους δικαστές.
Στις 20 Ιανουαρίου 2011 θα είμαστε όλοι οι συμβασιούχοι για το καλό και το μέλλον μας έξω από τον Άρειο Πάγο. Πάμε γερά με την τόλμη μας και τον τσαμπουκά μας και θα νικήσουμε!!! Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συμβάλλουμε σε αυτή τη νίκη!!!
Αν η απόφαση είναι αρνητική, σβήνουν τα όνειρά μας, οι ελπίδες μας. Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να ανατρέψουμε το αρνητικό αποτέλεσμα και η ιστορία μας να έχει αίσιο τέλος. Δήλωσε και εσύ παρών στην κρίσιμη μάχη για το καλό όλων.
Χρήστος Στεφάνου
Πρόεδρος του Σωματείου Συμβασιούχων Stage Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου