Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «20 χρόνια μετά»


http://www.topontiki.gr/article/11940

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «20 χρόνια μετά» και... προβλέπει την πολιτική ατζέντα εκείνων των ημερών το 2030, οι οποίες , όπως πάμε, δεν θα είναι και πολύ διαφορετικές από τις σημερινές, αφού «θα μαίνεται η κομματική διαμάχη για το 15ο μνημόνιο» μεταξύ των βιολογικών και πολιτικών επιγόνων των σημερινών πρωταγωνιστών και φώς στο τούνελ δεν θα έχουμε δεί, παρά τις θυσίες.

Δεν είναι απίθανο λοιπόν –στην Ελλάδα ζούμε - η Μαργαρίτα Γεωργίου Παπανδρέου, θυγατέρα του σημερινού πρωθυπουργού να κυβερνά και δηλώνει όπως ο πατέρας της ότι το 15ο μνημόνιο είναι «μονόδρομος για τη διάσωση της χώρας», για να απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της ΝΔ « όχι σε Μνημόνιο μέχρι το 2040, μπορούμε να μηδενίσουμε το έλλειμμα».

Δε χρειάζεται ζωηρή φαντασία για να δει κανείς την θυγατέρα της κυρίας Μπακογιάννη, Αλεξία ως πολιτική κληρονόμο της μητέρας της και ως αρχηγός της.. ΔΗΣΥ (Σ) «να ζητά να πληρώσουν οι κηφήνες του Δημοσίου». Εκείνη την εποχή, ίσως να έρθει και η ώρα «να λύσει τη σιωπή του ο Καραμανλής από τη Ραφήνα», ενώ πάντα θα αναμένονται οι δηλώσεις- παρεμβάσεις από τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ και του ΔΗΣΥ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που αισίως θα έχει κλείσει τα 112…

(Σελ. 3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου