Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας













http://www.newsbeast.gr/

Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας



Επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη και φωτιές παντού

Το κέντρο φλέγεται! Εκτεταμένα επεισόδια διαδραματίζονται εδώ και περίπου δύο ώρες στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας με τις μολότοφ και τα δακρυγόνα να συνθέτουν το σκηνικό της σημερινής...



Νέα ένταση στο Πολυτεχνείο

Με πέτρες και ξύλα επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις



Παρέλυσε η χώρα

ΔΕΙΤΕ: Πρωτοφανής συγκέντρωση πολιτών




http://bno.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7149:2010-12-15-12-17-27&catid=61:latest-news&utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ,ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

- Επίθεση από ομάδα διαδηλωτών δέχθηκε ο πρώην υπουργός στο ύψος του Συντάγματος
- Ένταση μεταξύ αντεξουσιαστών και ΜΑΤ στην οδό Ολύμπου
- Παραμένει στην Ομόνοια η κεφαλή της πορείας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
- Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ χωρίς να περάσει μπροστά από τη Βουλή
- “Προληπτικοί έλεγχοι” από την αστυνομία στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα διαδηλωτών είδε τον πρώην υπουργό να διασχίζει με τα πόδια το δρόμο και επιτέθηκε εναντίον του. Άνδρες των ΜΑΤ “φυγάδευσαν” τον κ. Χατζιδάκη.

Την ίδια ώρα μικρές ομάδες αντεξουσιαστών ξεκίνησαν “κλεφτοπόλεμο” με τα ΜΑΤ στα στενά μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου. Η ένταση δεν διήρκεσε παρά μερικά μόνο λεπτά.

Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ

Από την Όθωνος δεξιά προς την Β. Αμαλίας κινήθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ που δεν πέρασε μπροστά από τη Βουλή. Η Γ.Γ. του ΚΚΕ στάθηκε κάποια στιγμή και συνομίλησε με πολίτες λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ κάποιοι αποδοκίμασαν συνδικαλιστές, δεν μίλησε στους συγκεντρωμένους ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Υπήρξαν πληροφορίες για μικροεπεισόδια στην οδό Τζωρτζ, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται τίποτε. Οι αστυνομικοί κάνουν “προληπτικούς ελέγχους” ακόμη και σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Από τις έντεκα και μισή οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ μαζί με αυτή του ΠΑΜΕ εκτείνονται από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας ως και την Σταδίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου