Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μόνο στο Newsit: Μετατάξεις από τον ΟΣΕ με ρουσφέτια!


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=56784&catid=3

Αυτό καταγγέλλει ο γραμματέας της ομοσπονδίας σιδηροδρομικών. Ορισμένοι από τους συναδέλφους του καταφεύγουν σε βουλευτές της κυβέρνησης ώστε να μεταταγούν σε υπηρεσία της αρεσκείας τους.

"Για να μετριάσουν την πίκρα του ψηφοφόρου που φεύγει από τον ΟΣΕ, και να διατηρήσουν την πελατειακή σχέση φροντίζουν να πάρουν τις καλές μετατάξεις. Γι αυτό γεμίζουν τα βουλευτικά γραφεία".
 Αυτά είναι τα λόγια του κ. Κιουτσούκη  γ.γ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών o οποίος "καρφώνει" με αυτό τον τρόπο βουλευτές της κυβέρνησης ώστοσο "καρφώνει" και τους συναδέλφους του που τρέχουν στα βουλευτικά γραφεία για να "βολευτούν".

Από τον ΟΣΕ έχει προγραμματιστεί να αποχωρήσουν και να μεταταγούν 2.700 υπάλληλοι όλων των ειδικοτήτων και να καλύψουν ορισμένες από τις 10.700 κενές θέσεις που υπάρχουν σε φορείς του δημοσίου. 

Όπως καταγγέλλει ο κ. Κιουτσούκης την ώρα που διώχνουν τον κόσμο απο τον ΟΣΕ με βάση τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των εταιριών του Ελληνικού σιδηρόδρομου προγραμματίζονται να γίνουν 700 προσλήψεις.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΠΟΣ οι εργαζομενοι στον ΟΣΕ δεν περίσσευαν όμως τώρα θα περικοπούν τα δρομολόγια προς Φλώρινα, Κοζάνη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ενώ δεν θα υπάρχει σιδηρόδρομος ούτε για την Πελοπόννησο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΣΕ: Πόσοι και σε ποιες υπηρεσίες μετατάσσονται - Ξεκινούν από σήμερα οι μετατάξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου