Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Η Κατσέλη έστησε τους εργαζόμενους της Φιλκεραμ Τζόνσον - Nωρίτερα της τα "έψαλλαν" πολίτες έξω απο τον ΟΑΕΔ


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=70190&catid=3&la=1

- Το ραντεβού ήταν για τις 10 στο Εργατικό Κέντρο
- Οι εργαζόμενοι πήγαν, η υπουργός δεν εμφανίστηκε ποτέ...
- To ραντεβού ήταν με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου                                              και όχι με τους εργαζόμενους της Φιλκεράμ λέει η υπουργός 
- Πολίτες της έκαναν παράπονα στον ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης                                               - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Οπως ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους,  η υπουργός δεν πρόκειται να πάει στη συνάντηση,  δίχως να υπάρξει έστω μια δικαιολογία. 

Συνεργάτες της υπουργού Λούκας Κατσέλη επικοινώνησαν με το Νewsit και μας ενημέρωσαν πως το ραντεβού δεν ήταν με τους εργαζόμενους της Φιλκεράμ Τζόνσον αλλά με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα μας είπαν πως ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης ειδοποίησε την υπουργό να μην προσέλθει στο ραντεβού καθώς δεν μπορούσε να διασφαλίσει πως αυτο θα γινόταν δίχως απρόοπτα. 

To Νewsit επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη ο οποίος είπε "πράγματι ειδοποίησα την υπουργό να μην προσέλθει στο ραντεβού επειδή οι συγκεντρωμένοι του ΠΑΜΕ δεν θα επέτρεπαν να διεξαχθεί η συζήτηση δίχως απρόοπτα". 
Όμως διαχώρισε τη θέση του για το  εάν το ραντεβού ήταν και με το προεδρείο των εργαζομένων της Φιλκεράμ καθώς οπως είπε "φυσικά δεν ήταν μόνο με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου αλλά και με τα προεδρεία των εργαζομένων. Άλλωστε το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους". 

Στο εργατικό κέντρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.000 άτομα όπως λέει στο Newsit,  ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων της Φιλκεράμ Τζόνσον, Γιώργος Κουθούρης "εκτός από τους 230 εργαζόμενους της Φιλκεράμ Τζόνσον είχαν έρθει για συμπαράσταση εκατοντάδες πολίτες από όλα τα σωματεία της πόλης. Δυστυχώς η κυρία Κατσέλη μας έστησε. 
Μάλλον οι υπουργοί άρχισαν και φοβούνται και την κυκλοφορία τους έξω σαν ελεύθεροι πολίτες. Αυτό κάτι σημαίνει. Το θέμα είναι οτι εδώ ήταν 1000 άτομα και φάγαμε στήσιμο".


Νωρίτερα η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη επισκέφθηκε τον κεντρικό ΟΑΕΔ της συμπρωτεύουσας στην οδό Δωδεκανήσου. 
Εκεί η μητέρα ενός  νεαρού ανέργου της ζήτησε στήριξη καθώς η πολη όπως χαρακτηριστικά είπε "είναι νεκρή". Έξω τον ΟΑΕΔ την ώρα που η υπουργός έκανε δηλώσεις, "τα άκουσε" και απο μια δεύτερη γυναίκα η οποία την πλησίασε και της ζήτησε να μη λένε μόνο λόγια αλλά να κάνουν και πράξεις για την αντιμετωπιση της ανεργίας στην πόλη.

http://www.youtube.com/watch?v=aHB7WVQItC8&feature=player_embedded


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου