Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πολιορκία της οικίας Σημίτη από χιλιάδες πολίτες...- Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη-Επίθεση σε ΝΔ για τη συγκέντρωση στο σπίτι του Σημίτη

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18000&Itemid=170
Μεγάλη αυθόρμητη σιωπηλή διαμαρτυρία εκτυλίσσεται αυτή την στιγμή κάτω από το σπίτι του πρών πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στο Κολωνάκι. Δύο διμοιρίες ΜΑΤ έχουν αποκλείσει από δύο πλευρές την πρόσβαση στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού
Υπολογίζονται 5-7.000 πολίτες οι οποίοι έχουν καταλάβει όλη την πλατεία Κολωνακίου και βουβά διαμαρτύρονται για την κατάσταση που έφτασε η χώρα και αναγωρίζουν ως έναν από τους κύριους υπευθύνους τον πρώην πρωθυπουργό.

http://www.e-magazino.gr/index.php/eidiseis/epikairotita/diadilosi-ekso-apo-to-spiti-tou-simiti-pragmatopoiisan-orgismenoi-polites-simera.html

Διαδηλωση εξω απο το σπιτι του Σημιτη πραγματοποιησαν οργισμενοι πολιτες σημερα

Περίπου 700 διαδηλωτές βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης , έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στην οδό Αναγνωστοπουλου στο Κολωνάκι.


Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για τις δύο τετραετίες διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού.
Φώναξαν συνθήματα όπως "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα" και "ΠΑΣΟΚ, ΝΔ οι κλέφτες του λαού", ενώ τραγούδησαν και τον εθνικό ύμνο.
Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίοι δεν άφησαν να πλησιάσουν στην πολυκατοικία οι διαδηλωτές.
Πάντως, οι διαμαρτυρόμενοι έχουν δώσει ραντεβού έξω από το σπίτι του Κώστα Καραμανλή, την Κυριακή (13/3) στη 1 το μεσημέρι.
Πεταλωτής: "Υποκινούμενη η διαδήλωση"
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχολίασε την Πέμπτη (3/3) πως η διαδήλωση είναι υποκινούμενη και οργανωμένη από πολιτικά σχέδια.
Ο κ. Πεταλωτής κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να συμμαζέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πρόστιμο στο Extra Channel για προτροπή στη διαμαρτυρία
Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω διαμαρτυρία ξεκίνησε με τη "στηριξη" της ενημερωτικής εκπομπής του Extra Channel, Αποκαλύπτικό Δελτίο, γι'αυτό και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο την Τετάρτη (2/3) στο κανάλι.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης "ο ρόλος των μέσων είναι η μεταφορά ειδήσεων και όχι η προτροπή σε τέτοιες πράξεις", αλλά και "ο σεβασμός στην τιμή, την υπόληψη και τον οικογενειακό βίο, καθώς κάτι τέτοιο συνιστά προσβολή προσωπικότητας και προκαταλαμβάνει την ενοχή κάποιου ατόμου".


Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη
Ανέβηκε από cosmogr. - Οι πιο φρέσκες video-ειδήσεις.
http://www.dailymotion.com/video/xhcpka_yyyyyyyyyyy-yyyyyyy-yyy-yyyyy-yyy-yyyyyy_news#from=embed

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη 2

http://www.e-magazino.gr/index.php/eidiseis/epikairotita/diadilosi-ekso-apo-to-spiti-tou-simiti-pragmatopoiisan-orgismenoi-polites-simera.html
http://www.dailymotion.com/video/xhcpkv_yyyyyyyyyyy-yyy-yyy-yy-yyyyy-yyy-yyyyyy-2_news
http://www.contra.gr/Life/News/312498.html

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη

Περίπου 700 διαδηλωτές βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης (3/3), έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για τις δύο τετραετίες διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού.
Φωνάζουν συνθήματα όπως "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα" και "ΠΑΣΟΚ, ΝΔ οι κλέφτες του λαού", ενώ τραγούδησαν και τον εθνικό ύμνο.
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίοι δεν αφήνουν να πλησιάσουν στην πολυκατοικία οι διαδηλωτές.
Πάντως, οι διαμαρτυρόμενοι έχουν δώσει ραντεβού έξω από το σπίτι του Κώστα Καραμανλή, την Κυριακή (6/3).


http://www.nooz.gr/greece/drimeia-epi8esi-sti-nd-gia-upokinisi-kiniseon-di8en-ekriksis-orgis

Επίθεση σε ΝΔ για τη συγκέντρωση στο σπίτι του Σημίτη

Δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την προγραμματισμένη μέσω Διαδικτύου συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, καταδικάζοντας αυτό το "υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο".
Ειδικότερα, χαρακτήρισε "αποτροπιαστικό" να δημιουργούνται τέτοιου είδους "οργανωμένες κινήσεις δήθεν έκρηξης οργής" και τόνισε ότι είναι γνωστό από την ιστορία τι σημαίνει "αγανακτισμένοι πολίτες".
"Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες", σημείωσε και τόνισε ότι κινήσεις όπως αυτές με τις οποίες καθυβρίζεται και στιγματίζεται μια πολιτική προσωπικότητα είναι αποπροσανατολιστικές, δεν εξυπηρετούν κανένα δημόσιο συμφέρον και τείνουν στα όρια της αυτοδικίας.
"Πρόκειται για μεθοδευμένο και υποκινούμενο σχέδιο και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πώς και με ποιους τρόπους υποκινείται", σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο πως "ούτε ήρωες θα φτιάξουμε ούτε θα μπούμε σε κυνήγι προσώπων και στοχοποίησή τους".
"Η ΝΔ έχει ευθύνη να συμμαζέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές", συνέχισε.
Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση περιμένει ειδικά από τη ΝΔ, όχι με απλές θεωρητικές καταδίκες, αλλά με πράξεις από τα στελέχη της, να καταδικάσουν έμπρακτα και όχι απολογητικά το συγκεκριμένο σχέδιο και να δείξουν ότι συναισθάνονται το μέγεθος της ευθύνης ως προς τη διαμόρφωση κανόνων και πρακτικών στην πολιτική ζωή.
"Αντί να απολογούνται, στελέχη της ΝΔ υποκινούν τέτοιου είδους κινήσεις και άρα οποιεσδήποτε άλλες χλιαρές απαντήσεις της κάθε άλλο παρά πείθουν", τόνισε και κάλεσε τόσο τη ΝΔ όσο και όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα κόμματα της Αριστεράς που στο παρελθόν έχουν υποστεί με το χειρότερο τρόπο τις συνέπειες του φαινομένου των "αγανακτισμένων πολιτών", να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες.
Παράλληλα, χαρακτήρισε λυπηρό και αξιοπερίεργο να στοχοποιείται ο κ. Σημίτης, ένας πρώην πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης που, όπως επεσήμανε, έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ, δημιούργησε ρυθμούς ανάπτυξης που η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή φρόντισε να φέρει σε σημείο ύφεσης και δημιούργησε αξιοζήλευτους θεσμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου