Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα στον ΟΓΑ - Έμεινε μόνο μια τηλεφωνήτρια αφού έληξε η σύμβαση με το 1510

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα στον ΟΓΑ - Έμεινε μόνο μια τηλεφωνήτρια αφού έληξε η σύμβαση με το 1510


Μια τηλεφωνήτρια έχει απομείνει να σηκώνει τα τηλέφωνα στον ΟΓΑ με αποτέλεσμα όσοι επικοινωνούν με τον οργανισμό να μην μπορούν να πιάσουν γραμμή. Η εταιρεία που εξυπηρετούσε με το σύστημα 1510, αποχώρησε αφού έληξε η σύμβαση της και δεν ανανεώθηκε η σύμβαση! Ήταν...


η εταιρεία που εξυπηρετούσε όλο τον κόσμο με τα τηλέφωνα και τώρα μια υπάλληλος προσπαθεί να απαντήσει σε δεκάδες γραμμές κάθε λεπτό. Προσπαθήστε να πάρετε τηλέφωνο στον ΟΓΑ και αν το σηκώσουν να μας ...τρυπήσετε την μύτη με χαλκά.

Rovithaki Dina

ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ MAIL ΤΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG..
http://somateiostageoga.blogspot.com/2010/07/16072010-16072010.html
ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΝ ΟΓΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΟΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ) ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΑΖ?
ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΩΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου