Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η πρόκληση του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=72&artid=344634&dt=22/07/2010
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010
Στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών η κατάληψη δημόσιας θέσης μέσω νομίμων διαδικασιών (ΑΣΔΥ, ΑΣΕΠ) αλλά και διά της «τεθλασμένης» οδού υπήρξε όραμα και επιδίωξη εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Τόσο για τους ίδιους όσο και για τους κατιόντες ο «διορισμός» ήταν σχεδόν λόγος «ύπαρξης». Παράλληλα η δημοκρατική διαμόρφωση του πολιτεύματος, ιδιαίτερα μετά τη Μεταπολίτευση, «άνοιξε» τα πολιτικά κόμματα, ιδιαίτερα τα κτώμενα κυβερνητικές πλειοψηφίες, σε μύριους όσους επιθυμούσαν την προσωπική τους κατά κύριο λόγο βελτίωση παραγνωρίζοντας και ακυρώνοντας στην πράξη τα περί «ισοπολιτείας» συνταγματικά θέσφατα. Ακόμη και όσοι «πέτυχαν» στους αδιάβλητους διαγωνισμούς και άλλες σχετικές διαδικασίες διαπίστωσαν πως χωρίς τη δήλωση «προσχώρησης» στις κομματικές γραμμές θα ήταν σαν «μύγες μες στο γάλα», παρά τις ενδεχόμενες ποιοτικές διαφοροποιήσεις τους.

Με αυτά και με άλλα, φθάσαμε σήμερα σε έναν διογκωμένο κρατικό μηχανισμό, χωρίς αυτό να σήμαινε και παραγωγή ιδίου ύψους υπηρεσιών. Ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με την «ποιότητα», με όρους που θέτουν οι κανόνες της διοικητικής επιστήμης, τα πράγματα είναι μάλλον εξαιρετικά απογοητευτικά.

Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ο εμπαιγμός χιλιάδων νέων- ή λιγότερο νέων- ανθρώπων, όντες αναγκασμένοι να παράγουν αυτοί μόνοι ουσιαστικά το κύριο έργο σε δεκάδες υπηρεσίες μέσω των εγκληματικών μεθόδων τύπου «stage». Σε αντίστοιχη περίπτωση, σε οποιαδήποτε μικροεπιχείρηση της πραγματικής οικονομίας, η ανασφάλιστη και μη κατοχυρωμένη εξηρτημένης μορφής απασχόληση συνεπάγεται τη δίωξη των υπευθύνων. Σε ό,τι σχετίζεται με τις αμοιβές του προσωπικού της δημόσιας διοίκησης (αλλά και των ΟΤΑ και των ΔΕΚΟ και άλλων κρατικών και ημικρατικών υπηρεσιών), οι ευθύνες των εμπλεκομένων μερών είναι σημαντικότατες. Εξωφρενικές αποκλίσεις μεταξύ μονίμων και επί συμβάσει υπαλλήλων, διανομή υπερωριών ανεξάρτητα από τις πραγματικές ανάγκες και την έμπρακτη υπερεργασία, ισοπεδωτική επιδοματική πολιτική, απουσία σύνδεσης αμοιβής- παραγωγικότητας και εξαφάνιση του διευθυντικού «δικαιώματος», συχνά κάτω από την κάλυψη ή τις πλάτες κάποιων «κολλητών» ή κομματικών «κομισάριων» κάθε χρώματος, εγκλώβισαν και ευνούχισαν κάθε αντίληψη και αίσθημα δικαίωσης και προσφοράς στην υπηρεσία ή στον πολίτη.

Κατά συνέπεια, με κυβερνητικές εκάστοτε αποφάσεις και αντίστοιχη ευθύνη, γενεές επί γενεών ελλήνων πολιτών «Α΄ κατηγορίας» διέφθειραν τις αρχικές καλές προθέσεις τους διαπιστώνοντας πως η «λούφα» και ο εναγκαλισμός της εξουσίας υπήρξαν ο κανόνας της καθημερινής τους επαγγελματικής εμπειρίας.

Ενας από τους λόγους που απαιτούν την «εκ βάθρων» αναμόρφωση του μισθολογίου του Δημοσίου δεν μπορεί να είναι άλλος από τη σε βάθος χρόνου βελτίωση της ποσότητας και της ποιότητας του προϊόντος των υπηρεσιών και μάλιστα με λιγότερο προσωπικό.

Ο κ. Δημήτρης Ν. Πατσάκης είναι οικονομολόγος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=72&artid=344634&dt=22/07/2010#ixzz0uXEQRGUt

Έρχονται τα μεταλλαγμένα stage

http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=69&cm_prdid=10513

Αθήνα 22.7.2010, 13:01

Μεταλλαγμένα, κατά το ήμισυ ιδιωτικοποιημένα, επιστρέφουν από το φθινόπωρο στο εργασιακό τοπίο της χώρας τα προγράμματα απόκτησης επαγγελματικής εμειρίας, τα γνωστά και ως stage.

Το πρώτο πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 54.000.000 ευρώ, θα αφορά την τοποθέτηση 10.000 νέων έως 24 ετών σε θέσεις εργασίας επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, με στόχο να αποκτήσουν σχετική εμπειρία ή και μόνιμη εργασία. Θα τους παρέχεται μισθός και πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφαλιστική κάλυψη. Το διάστημα της απασχόλησης θα είναι από 6 έως 12 μήνες, που στη συνέχεια θα μπορεί να επεκτείνεται με επιδότηση εισφορών και με τη σύναψη σύμβασης αορίστου χρόνου μεταξύ εργαζόμενου και επιχείρησης.

Όπως είπε χθες ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, η σχετική απόφαση βρίσκεται για υπογραφή και αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς εβδομάδες.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

"Kαταγγελία για τον Δήμαρχο Αρταίων"

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

"Kαταγγελία για τον Δήμαρχο Αρταίων"


"ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ STAGE ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.

ΣΤΙΣ 29-6-2010 ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ

ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14-7-2010, ΣΥΜΦΩΝΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ

ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 232, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ

ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ», ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ

ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.

(ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΔΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΟΡΟΦΟ ΣΕ ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΝ «ΠΟΥ

ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΣΗ»…ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ! ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ ..."Ή ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΘΑ

ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ"…)

ΣΤΙΣ, 14-7-2010, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΜΑ

ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ

ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!

ΙΔΟΥ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ

ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!!"

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΑ STAGE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα στον ΟΓΑ - Έμεινε μόνο μια τηλεφωνήτρια αφού έληξε η σύμβαση με το 1510

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα στον ΟΓΑ - Έμεινε μόνο μια τηλεφωνήτρια αφού έληξε η σύμβαση με το 1510


Μια τηλεφωνήτρια έχει απομείνει να σηκώνει τα τηλέφωνα στον ΟΓΑ με αποτέλεσμα όσοι επικοινωνούν με τον οργανισμό να μην μπορούν να πιάσουν γραμμή. Η εταιρεία που εξυπηρετούσε με το σύστημα 1510, αποχώρησε αφού έληξε η σύμβαση της και δεν ανανεώθηκε η σύμβαση! Ήταν...


η εταιρεία που εξυπηρετούσε όλο τον κόσμο με τα τηλέφωνα και τώρα μια υπάλληλος προσπαθεί να απαντήσει σε δεκάδες γραμμές κάθε λεπτό. Προσπαθήστε να πάρετε τηλέφωνο στον ΟΓΑ και αν το σηκώσουν να μας ...τρυπήσετε την μύτη με χαλκά.

Rovithaki Dina

ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ MAIL ΤΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG..
http://somateiostageoga.blogspot.com/2010/07/16072010-16072010.html
ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟΝ ΟΓΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΟΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ) ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΑΖ?
ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΩΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/07/2010 - ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΛΕΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/07/2010 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΜΕΤΡΩΝ.
ΕΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, Ή ΑΝ ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!
Η ΕΚΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
ΠΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Γ.Σ.ΟΓΑ.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Πρώτη δικάσιμη αγωγή για τους συμβασιούχους με πρόγραμμα stage του Γ. Νοσοκομείου Βόλου

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη πρώτη δικάσιμο αγωγή για τους συμβασιούχους με πρόγραμμα stage του Γ. Νοσοκομείου Βόλου η οποία έχει προσδιοριστεί στις 8/10/2010 με δικηγόρο τον κ Α.Μητρόπουλο.Η πρώτη αυτή δίκη αφορά 3 απο τα 23 συνολικά άτομα που κινούνται νομικά,τα οποία εχουν ήδη ολοκληρώσει την σύμβαση τους.
Η κρίσιμη στιγμή φτάνει!Για αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμπαρασταθουν στον αγώνα μας και να δώσουν το παρών!!!!Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μεχρι να δικαιωθούμε!

Συντονιστική επιτροπή stage Νοσοκομείου Βόλου